Katie Holmes utánozza Meghan Markle stílusát?
Katie Holmes utánozza Meghan Markle stílusát?

katie-holmes-meghan-markle-042324-4eb1038d2b9f4f97ad0e90d10697b93b.webpLehet, hogy csak véletlen, de néhány napja Meghan stílusosan, de lazán, egy oversize kék ingben és egy bő szabású, bézs színű nadrágban jelent meg az utcán. Majd néhány napra rá, Katie Holmes színésznőt is, egy ilyen szettben kapták lencsevégre. 

Divatutánzó lenne?

Valószínű, hogy nem a másolásról van szó, hiszen az új tavaszi trend legkeresettebb darabja a kékszínű oversize ing, amit kapkodnak a webshopból a divatrajongók. Láthatóan a ...

Mire vágynak a nők?
Mire vágynak a nők?

4.png

Miért használom a NőErő kifejezést?

Ez a női energiából születik és olyan ősi energiákat szabadít fel, ami ott van minden nőben. A nők belső erőforrásaira utal, például az önbizalomra, a kitartásra és az empátiára.

Van benne spiritusz! 

A személyes NőErő erősítése segíthet a nőknek abban, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal és elérjék céljaikat. Olyan könnyed, lágy és befogadó energiák ezek, amit a tetteinkbe és gondolkozásunkba ...

Mariah Carey évfordulós mosolya
Mariah Carey évfordulós mosolya

 

A csodás hangú énekesnő, így ünnepelte az 55. születésnapját: „Kezdődnek az évfordulós kalandok”.

Lenyűgözően néz ki a szűk szabású, flitteres, indigó színű ruhájában. A haját göndör, lófarokba formázta és sötétlila árnyalatú szemsminket viselt. 

Carey nagyon boldognak tűnik, mivel a képen szélesen mosolyog. De miért ne lenne az? Hiszen ez csak egy szám és láthatóan nem zavarja, mert az írta, hogy kezdődnek az évfordulós kalandok.

...

3 Híres nő, akik büszkén viselik az ősz hajkoronát
3 Híres nő, akik büszkén viselik az ősz hajkoronát

celebs-grey-hair-13-0c366590a2c74d68a83215c04bf880df.webpEzek a csodás ezüstróka hajú istennők, idővel olyanok lettek, mint a finom bor – az életkorral egyre nemesebbek.

  1. Helen Mirren asszony, aki egy elbűvölő 73 éves színésznő, aki nemcsak kivételes tehetségével hódította meg a közönséget, hanem az ősz hajával is. Megjelenése mindig kifinomult és elegáns, és bátran vállalja a kortárs szépségideálok kihívását.

"Régebben sokkal többet aggódtam a külsőm miatt, mint most. Úgy gondolom, hogy az ...

Emily Blunt lebegő ruhapánt titka
Emily Blunt lebegő ruhapánt titka

emily-blunt-florence-pugh-oscars-031124-b103a44a4e254d7ab441da448af1990b.webp

„Tudtam, hogy az emberek a vállról fognak beszélni? Abszolút” – mondta a színésznő stylistja Jessica Paster.

A 41 éves Emily Blunt színésznő arra számított, hogy az emberek megvitatják az Oscar - gálára választott ruháját – ami egy gyöngyös, pezsgő színű Schiaparelli-ruha –, különösen a lebegő vállak miatt, amelyekről a stylist úgy gondolta, hogy a jövőben többet fogunk látni. 

Ez hamarabb bekövetkezett, mint ahogy gondolta. Mivel  ...

Natalie Portman véget vetett a házasságának
Natalie Portman véget vetett a házasságának

natalie-portman.webpA mindig kedves és mosolygós 42 éves Oscar – díjas színésznő, már egy ideje csendes és visszafogott, mert a házassága mély gödörbe került. Férjének, Benjamin Millepi rendező/koreográfusnak állítólag egy rövid viszonya volt. „Tudja, hogy óriási hibát követett el, és mindent megtesz azért, hogy Natalie megbocsásson neki, és együtt tartsa a családjukat” – osztotta meg egy forrás.

Natalie először a csendes különválást választotta a férjétől ...

Emma Stone elszakadt Oscar - díjas ruhája
Emma Stone elszakadt Oscar - díjas ruhája

A csodás Emma Stone színésznő, elnyerte az idei Oscar szobrot.

A beszédét ezzel kezdte:

Ó te fiú, elromlott a ruhám! – ugyanis, mielőtt színpadra hívták, Ryan Gosling színésszel táncolt önfeledten az I’m Just Ken előadáson.

Majd, remegő hangon ezt mondta: „Mi nők a színpadon, itt mindannyian hihetetlenek nők vagyunk, ebben a kategóriában.”

Semmiképp nem felejtette el megemlíteni a csodás kolléganőit, akikkel együtt játszott a filmben és ...

Ideje felébreszteni a női energiád!
Ideje felébreszteni a női energiád!

facebook_erikapiros.pngNőErő - A női energiából születik és olyan ősi energiákat szabadít fel, ami ott van minden nőben.

A nők belső erőforrásaira utal, például az önbizalomra, a kitartásra és az empátiára. A személyes nőerő erősítése segíthet a nőknek abban, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal és elérjék céljaikat. Olyan könnyed, lágy és befogadó energiák ezek, amit a tetteinkbe és gondolkozásunkba is be kell építenünk, ezáltal kitágítjuk a világunkat. Az ilyen ...

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása