Ideje felébreszteni a női energiád!

facebook_erikapiros.pngNőErő - A női energiából születik és olyan ősi energiákat szabadít fel, ami ott van minden nőben.

A nők belső erőforrásaira utal, például az önbizalomra, a kitartásra és az empátiára. A személyes nőerő erősítése segíthet a nőknek abban, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal és elérjék céljaikat. Olyan könnyed, lágy és befogadó energiák ezek, amit a tetteinkbe és gondolkozásunkba is be kell építenünk, ezáltal kitágítjuk a világunkat. Az ilyen nőnek van önbizalma, élvezi az életet, tisztában van a képességeivel, adottságaival és erejével. Könnyebben meghozza a döntéseit és árasztja magából az életkedvet és a szeretetet. Ragyog!

NőErő klub: a nők egymás iránti felemeléséről, elfogadásáról szól, és nem az elnyomásról. Amikor támogatják egymást, megértik a másik helyzetét, nézőpontjait és nem mutogatnak rá, nem lenézik, és nem szólnak be, mert ő másképp működik.

Azt szeretném elérni, hogy merjük megmutatni az erőnket, a szépségünket, a kedvességünket és beszéljünk arról, hogy mi tesz minket boldoggá. Mondjuk el, ha más nőt szépnek, csinosnak, okosnak és kedvesnek látunk. A nőnek a legnagyobb bók az, ha egy másik nő dicséri meg.

Sajnos már kevesen használjuk a női energiánkat, mert a neveltetésünk, a társadalom és a nagy feminizmus elnyomta bennünk. Szerintem, most kezdünk mi nők tudatára ébredni annak, hogy minél többet kellene tenni magunkért és egymásért.

Az Én NőErőm - a belső törekvésem, a hajtóerőm, hogy minél több nőt érjen el az üzenetem, ami ösztönzőleg hat rájuk. Az inspiráló stílusom, a közösségről és a lehetőségekről szól. 

Kézen fogom a tanítványaimat, ügyfeleimet és közöttük – egy vagyok velük. Megmutatom nekik az előre vezető utat, azzal a természetes képességgel, hogy inspirálok, felemelek és gyengéden irányítom őket, így a közösségemnek érzik magukat.

Szeretném, ha te is megtalálnád a nőerőt önmagadban, ami segít elérni a céljaidat és boldoggá teszi az életedet.

Ezek az első lépéseket megtalálod itt: NőErő - Önbizalom az új stílus könyvben.

https://erikapiros.hu/tanfolyamok-szolgaltatasok/noero-konyv/

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr818351509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása