Natalie Portman véget vetett a házasságának

natalie-portman.webpA mindig kedves és mosolygós 42 éves Oscar – díjas színésznő, már egy ideje csendes és visszafogott, mert a házassága mély gödörbe került. Férjének, Benjamin Millepi rendező/koreográfusnak állítólag egy rövid viszonya volt. „Tudja, hogy óriási hibát követett el, és mindent megtesz azért, hogy Natalie megbocsásson neki, és együtt tartsa a családjukat” – osztotta meg egy forrás.

Natalie először a csendes különválást választotta a férjétől és 2023 júliusában nyújtotta be a kérelmet. A válást a múlt hónapban véglegesítették Franciaországban. A legfontosabb az volt, hogy biztosítsa gyermekei számára a zökkenőmentes életet.

A fotón láthatjuk, hogy a színésznő szeme mindent elárul - ez a 2024-es Los Angeles-i Golden Globe - díjátadón készült.

A nehézségeiről a barátok így beszéltek:

"Kezdetben nagyon nehéz volt számára, de a barátai köréje gyűltek, és segítettek neki túljutni a legrosszabb részen" - mondja a pár egyik barátja.

"Natalie egy nagyon kemény és fájdalmas évből jött ki, de erősebben jött ki a másik oldalról, és örömét leli a családjában, a barátaiban és a munkájában." Forrás: People magazin

Szerintem, a NőErő szemléletben, egy ilyen helyzetben a barátok és a család adhat a legnagyobb erőt. Ezzel erősítve az önbecsülést, ami újra felvértezi a megbántott és érzelmi biztonságát elvesztett nőknek.

Ha te is ismersz valakit, akinek szüksége lenne támogatásra, akkor bátran tedd meg. Egy beszélgetés, vagy egy szívből jövő ölelés is sokat segíthet.

Az önfejlesztés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy elvált nő visszaszerezze önbizalmát, az életkedvét és újra tudjon bízni a férfiakban.  Szeretettel ajánlom a NőErő – Önbizalom az új stílus könyvet, mert én is hasonló helyzetben voltam és jó lett volna egy ilyen inspiráló könyv, ami simogatja a lelket, felvértez és felépít.

@erikapiros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr9418353197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása