Emily Blunt lebegő ruhapánt titka

emily-blunt-florence-pugh-oscars-031124-b103a44a4e254d7ab441da448af1990b.webp

„Tudtam, hogy az emberek a vállról fognak beszélni? Abszolút” – mondta a színésznő stylistja Jessica Paster.

A 41 éves Emily Blunt színésznő arra számított, hogy az emberek megvitatják az Oscar - gálára választott ruháját – ami egy gyöngyös, pezsgő színű Schiaparelli-ruha –, különösen a lebegő vállak miatt, amelyekről a stylist úgy gondolta, hogy a jövőben többet fogunk látni. 

Ez hamarabb bekövetkezett, mint ahogy gondolta. Mivel megdöbbenve látta, hogy Florence Pugh az Oppenheimerben Blunttal együtt játszó színésznő, hasonló emelkedett vállú ruhát viselt.

 "Azt hittem, Emily lesz az első, aki hordja… és akkor láttam, hogy a gyönyörű Florence ruhájának is nagyon hasonló válla van."

16 év stylist tapasztalatommal, azt gondolom, hogy a divat terjed mint a tűz és sosem nyugszik. Mindig megújul, de mutat valami szépséget a múltból, csak egy innovatív megoldással. 

A stylist, egy őrületesen kreatív és művészi szakma, ami folyamatos tervezést és kutatást kíván, hogy mindig valami újdonsággal kápráztassuk el az öltöztetett személyt. 

De stílusoktatóként, mindig arra teszem a hangsúlyt, hogy személyiséget öltöztetünk és nem vakon a divatot követjük. Főleg azt, hogy nem átváltoztatni kell a nőket, hanem kihozni belőlük a rejtett képességeiket, mert a hozzájuk illő ruhákkal, csodálatos módon tudjuk megmutatni az egyediségüket. Ha ehhez egy különleges szabású ruha kell, akkor megtaláljuk.

Personal stylist képzésről itt olvashatsz: https://erikapiros.hu/personal-stylist-tanfolyam/

 

 

Forrás: People, fotó: Kevin Mazur/getty

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr6418356697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása