Mire vágynak a nők?

4.png

Miért használom a NőErő kifejezést?

Ez a női energiából születik és olyan ősi energiákat szabadít fel, ami ott van minden nőben. A nők belső erőforrásaira utal, például az önbizalomra, a kitartásra és az empátiára.

Van benne spiritusz! 

A személyes NőErő erősítése segíthet a nőknek abban, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal és elérjék céljaikat. Olyan könnyed, lágy és befogadó energiák ezek, amit a tetteinkbe és gondolkozásunkba is be kell építenünk, ezáltal kitágítjuk a világunkat.

Az ilyen nőnek van önbizalma, élvezi az életet, tisztában van a képességeivel, adottságaival és erejével. Könnyebben meghozza a döntéseit és árasztja magából az életkedvet és a szeretetet. Ragyog!

Ki ne akarna, ilyen nőt látni manapság?

Személy szerint én sok ilyen nőt szeretnék látni és a törekvésem az, hogy segítsem őket a fejlődésben és a boldogságukban. De az is fontos, hogy a társadalom és a férfiak mit gondolnak a mai nőkről.

Akkor, nézzünk meg, egy 2023 - ban készült statisztikát, hogy mire vágynak a férfiak és mire a nők.

A legtöbb férfi szabadságra és önbizalomra vágyik, hogy megmutassa sebezhetőségét anélkül, hogy az ítélettől kellene félnie. Le akarja győzni a férfias sztereotípiákat, és az elutasítás, hogy szabadon, elutasítás nélkül fejezhessék ki önmagát. A modern férfi azt is elvárja a partnerétől, hogy ugyanazt a nyitottságot és sebezhetőséget adja vissza.

A legtöbb nő olyan partnert keres, akivel megoszthatja kötelezettségeit és döntéshozatalát. Ezenkívül közös problémamegoldásra vágynak, és azt szeretnék, ha házastársuk megosztaná a szülői és házimunka feladatait, és támogatná személyes céljaikat és ambícióikat.

Ezek alapján, a férfi és a nő közös pontja az, hogy támogassák egymást a céljaik elérésében és megadják egymásnak a kellő szabadságot.

Ahogy már írtam, nekem a vízióm az, hogy felemeljem a nőket és segítsem a fejlődésüket, hogy boldogabb életet élhessenek. Ezért írtam meg a könyvemet és a pozitív visszajelzések alapján, már elmondhatom, hogy megérte.

Kíváncsi vagyok, hogy te mit gondolsz erről és ez, mennyire igaz a Te kapcsolatodra.

Mire vágysz? Mitől lennél boldogabb?

@erikapiros.hu

 

„Közösség által ellenőrizve” ikon

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr3018378197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása