Emma Stone elszakadt Oscar - díjas ruhája

A csodás Emma Stone színésznő, elnyerte az idei Oscar szobrot.

A beszédét ezzel kezdte:

Ó te fiú, elromlott a ruhám! – ugyanis, mielőtt színpadra hívták, Ryan Gosling színésszel táncolt önfeledten az I’m Just Ken előadáson.

Majd, remegő hangon ezt mondta: „Mi nők a színpadon, itt mindannyian hihetetlenek nők vagyunk, ebben a kategóriában.”

Semmiképp nem felejtette el megemlíteni a csodás kolléganőit, akikkel együtt játszott a filmben és remegő hangon megosztotta velük a díját.

Számomra ezt jelenti a NőErő! A sikerben is felemelni és elismerni más nőket. Bravó Emma!

A csodás ruhája is érdemel figyelmet:

Emma Stone jellegzetes vörös hajával és szinte angolrózsás arcszínéhez Louis Vuitton könnyű, mentás pánt nélküli oszlopruhát viselt, ami krinolinszerű felépítésű és tulipános mellszabású, ami a régi hollywoodi hangulatot idézi. A homokóra sziluettjéhez, az anyagban, finom kagylómotívumok vannak, ami fényes selyem cloqué jacquardon. A megjelenését növeli a gyémántokkal díszített nyakláncon található 30,47 karátos, nyolcszögletű, lépcsőzetesen kivágott arany Srí Lanka-i zafír.

Imádom! Lenyűgöző volt! 

 240310222342-57-oscars-show-2024.jpg

Kép forrása: CNN

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr8018352207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása