Katie Holmes utánozza Meghan Markle stílusát?

katie-holmes-meghan-markle-042324-4eb1038d2b9f4f97ad0e90d10697b93b.webpLehet, hogy csak véletlen, de néhány napja Meghan stílusosan, de lazán, egy oversize kék ingben és egy bő szabású, bézs színű nadrágban jelent meg az utcán. Majd néhány napra rá, Katie Holmes színésznőt is, egy ilyen szettben kapták lencsevégre. 

Divatutánzó lenne?

Valószínű, hogy nem a másolásról van szó, hiszen az új tavaszi trend legkeresettebb darabja a kékszínű oversize ing, amit kapkodnak a webshopból a divatrajongók. Láthatóan a hírességek is imádnak öltözködni és még az is lehet, hogy ők hozták divatba.

Mi magyarok, sajnos nem diktáljuk, hanem követjük a divatot. Lehetnék merészebbek, kreatívabbak és bátran vállalhatnánk a személyiségünket. Azért van rá példa, akik elég merészek és vállalják önmagukat.

A divat olyan, mint egy gyorsvonat, ami a legújabb trendekkel robog előre, mindig változó, és folyton újabb és újabb inspirációkat hoz magával.

Ha mindig a legújabb trendeket követjük, akkor emlékezzünk rá, hogy a stílus a saját történetünk – egy személyes és időtlen nyelv, amellyel elmeséljük, hogy kik vagyunk és hova tartozunk a világban.

Viszont, a stílus az, ami kitart, ami örökké veled marad, évszakon át és éveken keresztül.

Szerintem az a legfontosabb, hogy a divat és stílus között találjunk egyensúlyt. Hozzuk létre a saját, nagyszerű önmagunkat, a ruháinkkal és a személyiségünk önkifejezésével.

Tudod azt, hogyan találod meg a tökéletes ruhadarabokat vásárlás közben, anélkül, hogy vagyonokat költenél olyanra, ami csak divatos, de nem te vagy?

A Stílustanácsadás pont ebben segít!

 

Fotó: BROSNYC / BACKGRID

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr5918390095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása