Mariah Carey évfordulós mosolya

 

A csodás hangú énekesnő, így ünnepelte az 55. születésnapját: „Kezdődnek az évfordulós kalandok”.

Lenyűgözően néz ki a szűk szabású, flitteres, indigó színű ruhájában. A haját göndör, lófarokba formázta és sötétlila árnyalatú szemsminket viselt.

Carey nagyon boldognak tűnik, mivel a képen szélesen mosolyog. De miért ne lenne az? Hiszen ez csak egy szám és láthatóan nem zavarja, mert az írta, hogy kezdődnek az évfordulós kalandok.

Szerintem elérte azt, hogy feltétel nélkül szereteti önmagát és elfogadja az idő múlását, de sokat tesz érte, hogy ragyogó maradjon.

Nagyon fontosnak tartom, hogy szeressük önmagunkat, feltétel nélkül.

Mit is jelent ez valójában? A feltétel nélküli szeretet nem egy érzelem, hanem egy állapot, és nincs pontos megfelelője. Úgy tudnám a legjobban megfogalmazni, és átadni neked, ha szemléltetem egy példával.

Amikor süt a nap, akkor valósággal fürdőzünk csodálatos fényében és melegében, mert átölel minket a ragyogásával. Ez feltétel nélküli. A nap nem tesz különbséget abban, hogy kinek ad meleget, vagy fényt és kinek nem ad, mert a nap csak úgy van, és nem szűnik meg sütni. Lehet, hogy a föld forgása miatt nem látjuk állandóan, de a ragyogását nem hagyja abba semmilyen okból. Amikor mi elfordulunk a naptól, valaki a föld másik oldalán fordul felé és akkor őt fogja átjárni a feltétel nélküli melegségével.

Ez káprázatosan hangzik és remélem megértetted a fontosságát annak, hogy mi a jelentősége a feltétel nélküli szeretetnek.

Hogyan használhatjuk jól önmagunkra és a kapcsolatainkra, ezt a NőErő könyvben megtalálod.

@erikapiros.hu

 mariah-carey-celebrates-her-55th-birthday.webp

Fotó: MARIAH CAREY/INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://noeroklub.blog.hu/api/trackback/id/tr4718365719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

NőErő klub

Friss topikok

süti beállítások módosítása